Pressmeddelande 6 april

Sedan vi pausade terminen och la om den till juni så är det 3200 kunder som valt att avanmälan sig och krävt pengarna tillbaka. Vi är nu på smärtgränsen till att kunna rädda Joyvoice. 
Vi ber er nu, för att Joyvoice ska finnas kvar, att tänka efter en gång innan ni väljer om ni ska hoppa av och kräva återbetalning eller om ni har möjlighet att stanna kvar och stötta oss och bidra till att Joyvoice finns kvar.


Vi har alltid haft lite svårt för att be om hjälp.
Men nu har vi inte längre något val.

Så här kan du hjälpa oss

1. Du som ska sjunga med oss i höst, köp ett presentkort på vår hemsida idag.
Det hjälper oss att få intäkter redan nu.
Köp presentkort

2. Vi behöver nå ut med Joyvoice i Sverige så att vi kan få in nya deltagare.
Hjälp oss att sprida och ”marknadsföra” Joyvoice LIVE-rep i dina sociala medier. Dela repen, lägg upp i forum och prata med dina vänner.

Live-repen kan få människor runt om i landet att ”våga prova” Joyvoice och förhoppningsvis vilja anmäla sig till körrepen i juni. Varje liten delning betyder MASSOR för oss.
DESSUTOM så kan vi med körrepen bidra med glädje till alla som sitter socialt isolerade. Det känns lika viktigt 💜

3. Maila till TV4, SVT, Radio och berätta om Joyvoice och våra LIVE-rep så verksamheten kan uppmärksammas och spridas ännu snabbare. Ju fler tips som skickas, desto större är ju efterfrågan och vår chans att uppmärksammas för att kunna nå nya människor som vill sjunga med oss.


Mailadresser:
TV4 »
SVT »
Mixmegapol »
RixFM »

NRJ »

Vi vill också svara upp på frågan ”Hur vet ni att det kommer gå att hålla körrepen i juni?”

Svar: Det vet vi inte. Vi vet inget om det, precis som ingen annan gör heller. Skulle det vara så att juni inte fungerar så hittar vi en ny lösning. Vi ger aldrig upp! Kanske skjuter vi fram repen ytterligare, håller dom utomhus eller något annat.

Men just nu utgår vi från att det kommer fungera i juni och följer utvecklingen.

Tack för ni finns. Med er hjälp klara vi detta ❤️


Kramar

Hanna & Calle

;