Vill du vara en del av Joyvoice Goodiebag?

Joyvoice är Sveriges största körkurskoncept och engagerar idag närmare 22.000 deltagare varje termin i fler än 200 körer runt om i Sverige. Nu lanserar vi något som vi kallar Joyvoice Goodiebag och därför erbjuder vi företag kostnadsfri ”annonsering” i vår App & Medlemssida som varje månad har fler än 250.000 inloggningar.
Vi vill tillsammans med våra partners erbjuda mervärde i form av olika erbjudanden som våra deltagare kan ta del av. Erbjudanden kommer visas i vår App & Medlemssida under en speciell kategori som heter Goodiebag.

Kontakta oss på partner@joyvoice.se

´
Annonsering
Annonsering genom oss innebär att du med ditt unika erbjudande visas för våra deltagare över hela Sverige eller för utvalda städer/regioner. Mest effektivt är att erbjuda något till alla såklart. Det kan vara exempelvis: mängd- eller procentrabatt, Fri frakt, eller något helt annat som just ni vill förmedla.
Digitalt
Med en stor räckvidd med fler än 100.000 inloggningar varje månad erbjuder vi kommunikation och synlighet på ett enkelt och kostnadsfritt sätt.
Bli partner
Vi älskar att skapa spännande samarbeten och att synas hos oss skapar mervärde för ditt företag och för våra deltagare. Tveka inte att höra av dig till oss med just din idé. hoppas höra från dig snart! Kontakta oss på partner@joyvoice.se